U bent hier:

Aankomende activiteiten

Overzicht activiteiten.

Cursus (Beginners) 13-09-2019

Gepubliceerd op: 25 januari 2019

In deze cursus wordt de basis van het gebruik van de Behandelkaart en de Agenda-functionaliteit binnen Simplex behandeld. Deze cursus is met name geschikt voor tandarts- of praktijkassistenten. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de pagina Cursusinhoud. Bij onvoldoende aanmeldingen is GSN genoodzaakt de cursus te annuleren.

 

Cursus (Gevorderden) 20-09-2019

Gepubliceerd op: 25 januari 2019

Deze cursus gaat dieper in op de belangrijkste modules van Simplex, en wij veronderstellen dat de basiskennis van het pakket bij de cursist aanwezig is. Deze cursus is met name geschikt voor tandarts- of praktijkassistenten. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de pagina Cursusinhoud. Bij onvoldoende aanmeldingen is GSN genoodzaakt …

 

Cursus (Boekhouding) 11-10-2019

Gepubliceerd op: 8 maart 2019

Cursus m.b.t. de basisfunctionaliteit en verdieping in de boekhoudfunctionaliteit binnen Simplex. Kennis van boekhouden is vereist Deze cursus is met name geschikt voor tandarts- of praktijkassistenten. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de pagina Cursusinhoud. Deze cursus bestaat uit twee dagdelen. Bij onvoldoende aanmeldingen is GSN genoodzaakt de cursus te annuleren.

 
 
Contact

Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op.