U bent hier:

Mission Statement GSN

GSN is van mening dat de ontwikkelingen in de zorg zullen leiden naar specialisatie en schaalvergroting voor medische praktijken.

Voor deze praktijken willen wij de eerste keuze zijn voor de praktijkautomatisering en opereren als marktleider.

Als toonaangevende en vooruitstrevende leverancier leveren wij de beste software met de beste supportorganisatie, klaar voor de toekomst.

Missie

4aeefae553

GSN wil voor medische praktijken in Nederland de beste praktijksoftware leveren en als eerste keuze worden beschouwd in deze markt.

Wij lopen voorop in ontwikkelingen in de markt en de technologie. Wij onderscheiden ons door de uitgebreide functionaliteit, stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze software, en onze uitstekende service- en supportorganisatie.

Voor onze klanten willen wij de vanzelfsprekende partner-in-business zijn, met een open en goede relatie. Samenwerkend om de software continue te verbeteren.

Onze medewerkers staan voor innovatie, betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit en wij investeren structureel in deze normen en waarden.

Onze ambitie is om uit te breiden door onze software voor meerdere, specifieke beroepsgroepen geschikt te maken en om op lange termijn ook in het buitenland aan te kunnen bieden.