loader

Wat is Simplex-M?

Simplex-M is de software van GSN speciaal ontwikkeld voor de mondhygiënisten en is het meestgebruikte mondhygiënistenpakket in Nederland.

Door het aanbod van verschillende modules en koppelingen zorgt het gebruik van Simplex-M voor totale praktijkautomatisering. Zo houd je meer tijd over voor het behandelen van patiënten.

De parostatus is overzichtelijk en compleet met alle parodontologische metingen. Het rapportagesysteem werkt snel en is eenvoudig per e-mail te versturen.

Simplex-M op een rijtje

  • Overzichtelijke (spraakgestuurde) parostatus
  • Spraakgestuurde paro-module: tijdens het meten gelijk invoeren!
  • Eenvoudige parostatus: pesa/pisa vergelijken
  • Vooraf ingestelde teksten makkelijk invoeren
  • Multi user input: met meerdere gebruikers op één patiëntenkaart invoeren/werken
  • Uitgebreide agenda: diverse zoekopties om eenvoudig afspraken in te plannen
  • Geïntegreerde tekstverwerker: voor het maken van lay-outs voor standaard brieven/e-mails/recepten met diverse variabelen
  • Eigen mailserver: e-mails worden verstuurd en ontvangen in de software. Er kunnen meerdere e-mail accounts gekoppeld worden, ook als je een Zorgmail account hebt. E-mails kunnen makkelijk op de kaart worden opgeslagen

De kracht van Simplex-M

Hét onderscheidend vermogen van Simplex-M is de overzichtelijkheid en gebruikersvriendelijkheid van de spil waar de behandeling om draait: de patiëntenkaart.

De overzichtelijke parostatus is snel en simpel in te voeren. Deze is ook spraakgestuurd beschikbaar zodat je kan meten en door middel van commando’s gelijk kan invoeren.

De mogelijkheid om teksten die je vaak gebruikt aan te maken zorgt ervoor dat je tijdens of na een behandeling met 2 klikken op de knop een volledige rapportage maakt.

De Agenda, met name de zoekmogelijkheden, wordt door onze klanten vaak genoemd als onderscheidend.  Er kunnen simpel en snel serie- combinatie of losse afspraken gemaakt worden.

Alle relevante gegevens gegroepeerd op één overzichtelijk scherm. Met één muisklik kan je alles invoeren, wijzigen, of uitvoeren: van afspraak tot declaratie. Ook beschikt onze software over sneltoetsen waardoor de muis minder gebruikt hoeft te worden.

Wil je graag meer informatie van één van onze medewerkers, een demopakket of een offerte aanvragen?
Ga dan naar onze contactpagina!