loader

Wat is Simplex?

Simplex is geschikt voor alle mondzorgprofessionals en wordt gebruikt in binnen- en buitenland.

Door het aanbod van verschillende modules en koppelingen zorgt het gebruik van Simplex voor totale praktijkautomatisering. Zo houd je meer tijd over voor het behandelen van patiënten..

Simplex op een rijtje

  • Multi user input: met meerdere gebruikers op één patiëntenkaart invoeren/werken
  • Uitgebreide agenda: diverse zoekopties om simpel en snel afspraken in te plannen
  • Geïntegreerde tekstverwerker: voor het maken van lay-outs voor standaard brieven/e-mails/recepten met diverse variabelen
  • Eigen mailserver: e-mails worden verstuurd en ontvangen in de software. Er kunnen meerdere e-mail accounts gekoppeld worden, ook als je een Zorgmail account hebt. E-mails kunnen makkelijk op de kaart worden opgeslagen
  • Meer dan dertig koppelingen!

De kracht van Simplex

Hét onderscheidend vermogen van Simplex is de overzichtelijkheid en gebruikersvriendelijkheid van de spil waar de behandeling om draait: de patiëntenkaart.

Ook de Agenda, met name de zoekmogelijkheden, wordt door onze klanten vaak genoemd als onderscheidend. Er kunnen simpel en snel serie- combinatie of losse afspraken gemaakt worden.

Alle relevante gegevens gegroepeerd op één overzichtelijk scherm. Met één muisklik kan je alles invoeren, wijzigen, of uitvoeren: van afspraak tot declaratie. Ook beschikt onze software over sneltoetsen waardoor de muis minder gebruikt hoeft te worden.

Met nog steeds de patiënt centraal heb je toegang tot de volledig geïntegreerde koppelingen en modules: bijv. de parostatus, endokaart en röntgensoftware. Maar ook tot ondersteunende functies als agenda, e-mail e.d.

Wil je graag meer informatie van één van onze medewerkers, een demopakket of een offerte aanvragen?
Ga dan naar onze contactpagina!